brug hek luifelmakelaar opritmindervalide brandweerloods hekwerk plantenbakkencorten stalenwinkeltrap traprvs trapstaalglas Nea Ferjitte
preload image preload image

Hekwerk brug Zaandam

Particulier sierhekwerk

Gegalvaniseerde stalen Luifel Burgum

Mindervalide oprit Rabobank

Brandweerloods Sumar Noord

Stalen hekwerk gemeente Tytsjerksteradiel 

Cortenstalen boombakken gemeentehuis Burgum

Winkeltrap

RVS trap Motodrome Burgum

Trap van staal, hout en glas

Oorlogsmonument Nea Ferjitte

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zorgen voor leuke en mooie uitdagingen. Smederij Easterhei is zeer sterk in het produceren van producten die buiten de bestaande routines vallen. Enkelstuks producten in de vorm van grote en kleine projecten zorgen ervoor dat wij ‘out of the box’ denken en werken. Door continue in overleg te blijven met de opdrachtgever ontstaat het ideale product. 

Ook voor seriematige productie blijft het contact met onze opdrachtgever een belangrijk aspect. Hierdoor blijft de productie altijd optimale en kunnen eventuele aanpassingen en/of verbeteringen direct worden uitgevoerd.

Onze gevarieerde kring van opdrachtgevers bestaat onder andere uit diverse gemeentes, offshore bedrijven, bouwbedrijven, particulieren en kunstenaars.

Iedere opdrachtgever krijgt zijn specifieke aandacht.

 

Naast het produceren van producten kunt U bij ons terecht voor een breed scala metalen producten in diverse vormen: platen, buizen, staf en band en plaat op maat. Deze producten kunnen we in tal van materiaalkwaliteiten leveren aan ZZPer, (aannemers)bedrijven, en particulieren. De werkzaamheden die uitgevoerd worden, kunnen variëren van het knippen, snijden, zetten, en lassen van platen en profielen in staal, RVS en aluminium.